Orthodontiepraktijk Schobben, Kerkrade

Bellen 045 563 95 41

Ik heb ff een appje gestuurd
Gewoon doen

De praktijk

In onze praktijk werken we in teamverband. Iedere medewerker heeft zijn eigen taak, maar samen zorgen wij ervoor dat alles goed loopt. Allemaal hebben we plezier in ons werk en stellen iedereen op zijn gemak. Onze praktijk heeft een vriendelijke uitstraling en de behandelkamers zijn lekker ruim en licht. En ja, je kan lekker voor de deur parkeren.

De balie

Bij binnenkomst in de praktijk maak je als eerste kennis met de baliemedewerker. Zij meldt je aan, zorgt dat je aan de beurt komt en maakt vervolg afspraken. Ook neemt zij de telefoon op, beantwoordt de e-mailtjes en houdt onze administratie bij.

De wachtkamer

Onze wachtkamer is anders dan die van andere artsten. De PlayStation en XBOX staat voor je klaar om mee te gamen; of je nu wel of geen patiënt bent. De gratis WiFi zorgt ervoor dat je steeds online kunt zijn. Bij ons dus geen wachtkamer waar je stil voor je uit gaat zitten kijken of rondbladeren in een tijdschrift. Maar actie terwijl je wacht!

De behandelkamer

In de behandelkamer maak je kennis met de stoelassistentes. Zij vragen of er problemen zijn, of alles goed verlopen is, leggen je het vervolg uit en geven handige tips over de verzorging van je gebit. Daarna gaan ze aan de slag met de werkzaamheden aan je beugel. Alles wordt natuurlijk gecontroleerd door de tandarts.

O ja, zet svp in de behandelkamer je mobiel op stil.